Intro

Hansterdam ontwerpt en maakt meubilair en interieur in opdracht voor een ieder, zowel bedrijven, scholen en particulieren zijn klant. Hetgeen ik maak (en ontwerp) is aan de klant, waarbij ik adviseer hoe we iets slim en mooi maken. Daarnaast restaureer ik vintage items en maak ik zelf ontworpen meubels.

Elk product wordt gemaakt met (“passie en betekenis”), een “personal touch”.  Zo mogelijk hergebruik ik materialen. Door kennis van bewerkings- en afwerkingstechnieken, heb ik een visie ontwikkeld op materialen, afwerking en het integreren van een “minimale voetafdruk” in mijn werk.

Zie voor een overzicht van mijn werk mijn site www.hansterdam-furniture.com.

Klanten zijn graag partner bij het bedenken en maken van producten (en zouden ze het liefst zelf maken (met de juiste tips en goede machines). Ik laat graag volwassenen en kinderen en teams uit bedrijven deze reis laten beleven. Om mijn kennis en kunde, gereedschap, milieubewustzijn en levenservaring te delen heb ik mijn atelier geschikt gemaakt voor het geven van one-time workshops, inloopuren en cursussen. Daar organiseer ik vanaf najaar 2016 volwassenen- en kinder- workshops en cursussen, bedrijfs events en inloop sessies. Elke workshop is een event op maat, gericht op het werken met hout en exploreren en beleven van maken met gereedschappen en materialen. 

Mijn werkplaats/atelier is in het Blauwe Pand in Zaandam. Daar zijn meerdere “arts en crafts” werkplaatsen en is keuken en kantoor ruimte beschikbaar.

Met oog voor het milieu heb ik 4 naschoolse leerprogramma’s op locatie voor kinderen ontwikkeld: Werken met hout, Fietsonderhoud, Kunstatelier en Wetenschap & Techniek.

Neem contact op als je als individu of groep deel wit nemen aan een workshop of training of als kinderfeestje je kinderen met vriendjes kennis wilt laten maken met de wereld van kennis en kunde van hout. Bel 06-52036719 of mail info@hansterdam.nl

DSC04455

Meubelmaken, “echt iets voor mij”!